Resultaten voor tapas alphen aan den rijn

tapas alphen aan den rijn
 
Tapas restaurants in Alphen aan den Rijn IENS.
Tapas restaurants in Alphen aan den Rijn. Tapas restaurants in Alphen aan den Rijn. 2 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. Als we het over het zuiden hebben, dan denken we aan tortilla, Spaanse chorizo en andere mediterrane delicatessen.
Onbeperkt tapas eten in Alphen aan den Rijn vanaf 1750, pp La Cubanita.
La Cubanita Alphen aan den Rijn. Over La Cubanita Alphen aan den Rijn. Maandag 1700-2200: uur. Dinsdag 1700-2200: uur. Woensdag 1700-2200: uur. Donderdag 1700-2200: uur. Vrijdag 1700-2230: uur. Zaterdag 1700-2230: uur. Zondag 1700-2200: uur. La Cubanita Alphen aan den Rijn.
Tapas restaurant Proto Alphen aan den Rijn.
Proto Tapas Restaurant, Alphen aan den Rijn Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Alphen aan den Rijn. Restaurants in de buurt van Proto Tapas Restaurant. Populaire keukens in Alphen aan den Rijn. Chinees restaurants in Alphen aan den Rijn. Frans restaurants in Alphen aan den Rijn. Indonesisch restaurants in Alphen aan den Rijn.
Proto tapasbar restaurant in Alphen aan den Rijn Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Rijnkade 5 2406 CA Alphen aan den Rijn Nederland Kaart. Aan het water. Gemiddelde prijs 23. Menu van Proto tapasbar restaurant. Speciale deals menu's.' Promoties zijn kortingen van 20%, 30%, 40% of 50% op de gehele rekening, inclusief drankjes. De korting is alleen geldig bij een reservering via IENS, op de betreffende dag en tijd waarop de korting in de online agenda van het restaurant op IENS wordt weergegeven. Promoties via IENS zijn niet geldig in combinatie met andere acties en cadeaukaarten. AH Restaurantactie keuzemenu 39.5. Reserveer met je volle AH spaarkaart en ontvang je 2e driegangenmenu gratis excl. Drank is niet inbegrepen bij deze actie. Beschikbaar op het gekozen tijdstip. Meer details bekijken. Plateau van diverse koude tapas.:
Tapas in Alphen aan den Rijn Eet.nu.
Waar heb je zin in? Tapas in Alphen aan den Rijn. Alle Tapas in Alphen aan den Rijn. Uit eten in Alphen aan den Rijn? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?
Proto Tapas Startpagina Alphen aan den Rijn Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Rijnkade 5 10312, km. 2406CA Alphen aan den Rijn. 31 172 476 566. Tapasbar en restaurant Spaans restaurant Europees restaurant. Barista Cafe Alphen. Grandcafé de Zaak. Tapasbars en restaurants in Alphen aan den Rijn. Plaatsen Alphen aan den Rijn Restaurant Proto Tapas.
Uit eten in Alphen aan den Rijn. Reserveer direct bij restaurants uit Alphen aan den Rijn Alphens.nl.
Pannenkoekenboerderij in recreatiegebied Zegersloot. Al jaren het tapas restaurant van Alphen. Meer dan een restaurant in Alphen. De Gelaarsde Kat. In het oude Alphen, de Hooftstraat, vind je De Gelaarsde Kat, in de volksmond, De Kat geno. Grandcafe De Zaak. Op de hoek van het Rijnplein bevindt zich Grandcaf de Zaak. Culinair genieten aan het water.
De 10 beste restaurants in Alphen aan den Rijn TripAdvisor.
12 van 71 Restaurants in Alphen aan den Rijn. Frans Vis en zeevruchten Europees. prima voor een zakengesprek 02/04/2018. Familie diner 13/12/2017. Tafels die morgen beschikbaar zijn. Andere tijden bekijken. Proto Tapas Restaurant. 13 van 71 Restaurants in Alphen aan den Rijn.

Contacteer ons